top of page
Appivate logo
  • Forfatterens bildeAppivate

Hvorfor leie en Konsulent?Mangler du spesifikk kompetanse eller ønsker å unngå forsinkelse i et prosjekt eller daglig drift? Våre konsulenter kan hjelpe deg å få jobben gjort.


Få tilgang til dyktige medarbeidere

Ved å leie inn en konsulent kan du raskt hente inn den arbeidskraften du ønsker. En ansettelse tar gjerne tid, og du binder deg til et langvarig ansettelsesforhold. Våre konsulenter kan være på plass innen et par uker, og jobber under konsulentkontrakt til oppdraget er fullført eller du ikke lenger har behov for ekstra arbeidskraft.


Våre konsulenter er senior-utviklere og har kunnskap og kompetanse til å raskt sette seg inn i nye prosjekter. Du slipper derfor også en opplæringsperiode ved innleie av konsulenter.


Du slipper administrasjon og offentlige utgifter

Når du leier en konsulent på oppdragskontrakt fortsetter Appivate som arbeidsgiver av konsulenten. Det betyr at du kun betaler avtalt timepris for arbeidet som blir utført, mens Appivate dekker lønn, arbeidsgiveravgift, forsikring og pensjon.


Dette gjør det kostnadseffektivt for deg å hente inn arbeidskraft i form av en konsulent dersom behovet er midlertidig.


Varighet

Appivate's konsulenter kan leies inn for oppdrag med varighet fra noen uker til 12 måneder. Er du fornøyd med jobben som gjøres kan kontraktsperioden enkelt utvides dersom du du har behov utover den avtalte kontraktslengden.


Ta kontakt med oss nå for å høre hvordan våre konsulenter kan hjelpe deg.


Comments


bottom of page