top of page
Appivate AS bygde Russekort-appen som en gratis app. Denne TJENESTEN leveres av Appivate AS uten kostnad og er ment for bruk som den er.
 
Denne siden brukes til å informere besøkende om våre retningslinjer med innsamling, bruk og utlevering av personlig informasjon hvis noen bestemte seg for å bruke tjenesten vår.
 
Hvis du velger å bruke tjenesten vår, godtar du innsamling og bruk av informasjon i forhold til denne policyen. Den personlige informasjonen vi samler inn, brukes til å levere og forbedre tjenesten. Vi vil ikke bruke eller dele informasjonen din med noen, bortsett fra som beskrevet i denne personvernerklæringen.
 
Begrepene som brukes i denne personvernerklæringen, har samme betydning som i våre vilkår og betingelser, som er tilgjengelige på Russekort med mindre annet er definert i denne personvernerklæringen.

Personvernerklæring

for appen "Russekort" sist oppdatert 6. november 2020
Informasjonsinnsamling og bruk
For å få en bedre opplevelse, mens du bruker tjenesten vår, kan det hende at det krever tilgang til personlig identifiserbar informasjon, inkludert men ikke begrenset til e-post, navn, skole. Informasjonen vi ber om, blir lagret av oss og brukt som beskrevet i denne personvernpolicyen.
 
Appen bruker tredjeparts tjenester som kan samle informasjon som brukes til å identifisere deg.
 
Lenker til personvernregler fra tredjeparts tjenesteleverandører som brukes av appen:
Google Play Services
Google Analytics for Firebase
Firebase Crashlytics
- Google firebase
Logging
Vi vil informere deg om at når du bruker tjenesten vår, samler vi inn data og informasjon (gjennom tredjepartsprodukter) på telefonen din som heter Loggdata, i tilfeller hvor det oppstår feil i appen. Disse loggdataene kan inneholde informasjon som enhetsinternetprotokolladressen ("IP"), enhetsnavnet, operativsystemversjonen, konfigurasjonen av appen når du bruker tjenesten vår, tidspunkt og dato for din bruk av tjenesten og annen statistikk.
Cookies
Informasjonskapsler er filer med en liten mengde data som ofte brukes som anonyme unike identifikatorer. Disse sendes til nettleseren din fra nettstedene du besøker og lagres i enhetens internminne.
 
Denne tjenesten bruker ikke disse "informasjonskapslene" eksplisitt. Appen kan imidlertid bruke tredjepartskode og biblioteker som bruker "informasjonskapsler" for å samle inn informasjon og forbedre tjenestene deres. Du har muligheten til å godta eller avvise disse informasjonskapslene og vite når en informasjonskapsel blir sendt til enheten din. Hvis du velger å nekte informasjonskapslene våre, kan det hende du ikke kan bruke noen deler av denne tjenesten.
Tilbudsytere
Vi kan ansette tredjepartsbedrifter og enkeltpersoner av følgende årsaker:
- For å lette tjenesten vår;
- Å tilby tjenesten på våre vegne;
- For å utføre tjenesterelaterte tjenester; eller
- For å hjelpe oss med å analysere hvordan tjenesten vår brukes.
 
Vi ønsker å informere brukere av denne tjenesten om at disse tredjepartene har tilgang til din personlige informasjon. Årsaken er å utføre oppgavene som er tildelt dem på våre vegne. Imidlertid er de forpliktet til ikke å avsløre eller bruke informasjonen til noe annet formål.
Sikkerhet
Vi verdsetter din tillit til å gi oss din personlige informasjon, og vi prøver derfor å bruke kommersielt akseptable midler for å beskytte den. Men husk at ingen overføringsmetoder over internett eller elektronisk lagringsmetode er 100% sikker og pålitelig, og vi kan ikke garantere dens absolutte sikkerhet.
Linker til andre sider
Denne tjenesten kan inneholde lenker til andre nettsteder. Hvis du klikker på en tredjepartslenke, blir du sendt til dette nettstedet. Merk at disse eksterne nettstedene ikke drives av oss. Derfor anbefaler vi deg på det sterkeste å lese personvernreglene på disse nettstedene. Vi har ingen kontroll over og tar ikke noe ansvar for innholdet, personvernpolicyene eller fremgangsmåten til tredjeparts nettsteder eller tjenester.
Barnevern
Disse tjenestene henvender seg ikke til personer under 13 år. Vi samler ikke bevisst personlig identifiserbar informasjon fra barn under 13. I tilfelle vi oppdager at et barn under 13 år har gitt oss personlig informasjon, sletter vi dette umiddelbart fra serverene våre. Hvis du er forelder eller foresatt og du er klar over at barnet ditt har gitt oss personlig informasjon, kan du kontakte oss slik at vi kan gjøre nødvendige handlinger.
Endringer i personvernerklæring
Vi kan oppdatere personvernerklæringen vår fra tid til annen. Derfor anbefales det å gjennomgå denne siden med jevne mellomrom for eventuelle endringer. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge ut den nye personvernpolicyen på denne siden.
 
Denne policyen gjelder fra og med 2020-11-06
Kontakt oss
Hvis du har spørsmål eller forslag til personvernerklæringen vår, ikke nøl med å kontakte oss på privacy@appivate.com.
bottom of page