top of page
Appivate logo

Skill deg ut i mengden

Vi designer og utvikler mobilapplikasjoner og nettsider skreddersydd til deg og ditt produkt. Kontakt oss nå og bli bedre synlig på digitale flater.

Idé og konsept

Vi hjelper deg med å konkretisere idéen din over en kopp kaffe eller et virtuelt møte.

Les mer

Wireframes

Vi skisserer designet med wireframes for å sørge for god brukervennlighet (UX) og navigasjonsflyt.

Les mer

UI Design

Vi designer brukergrensesnitt (UI) for appen/nettsiden. Vi kan også lage design for presentasjoner og pitcher for konseptet.

Les mer

Prototype

En klikkbar prototype av designet kan lages til bruk som demo for presentasjoner eller test av konseptet mot kunder og testere.

Les mer

La oss utforme idéen din sammen

Vi kombinerer estetisk appell med brukervennlighet, slik at dine digitale plattformer ikke bare ser fantastisk ut, men også fungerer sømløst. Vi blir med deg fra konseptualisering til implementering og sørger for at resultatet er skreddersydd etter dine behov slik at du kan skille deg ut i mengden.

Vi forstår viktigheten av å skape et sterkt digitalt nærvær, og vil derfor levere løsninger som skiller seg ut blant konkurrentene dine. Enten du trenger en app for å engasjere kundene dine eller en nettside for å markedsføre virksomheten, er vi her for å gjøre din visjon til virkelighet.

Ta det neste steget mot digital suksess og la oss forme din digitale tilstedeværelse sammen.

Våre design-tjenester

UX Design

God UX (brukeropplevelse) er essensielt for enhver mobilapplikasjon og nettside, og sørger for at brukeren enkelt skjønner hvordan tjenesten brukes.

UI Design

Det visuelle designet av brukergrensesnittet er ansiktet til hele siden eller appen. Vi utvikler UI design til apper og nettsider, og lager også screen design som kan brukes i presentasjoner.

Prototype

Når et UI design er utviklet, kan vi sette det sammen og lage interaksjoner slik at du får en klikkbar prototype som kan brukes i alle nettlesere.

Logo & Branding

Har du ikke logo eller brand - eller ønsker et ansiktsløft, tar vi denne jobben samtidig som vi utvikler designet til produktet.

Presentasjon & Pitch

Vi eksporterer UI design innrammet i ulike enheter slik at du kan benytte dette for en profesjonell presentasjon av produktet. Vi designer også fullstendige presentasjoner for PowerPoint eller PDF.

Universel utforming

Vi sørger for at våre design er universelt utformet i tråd med WCAG-kravene, og fokuserer alltid på å lage produkter som er oversiktlige, responsive og enkle for brukerne å forstå.

illustrasjon av prototyping

Prototyping

Prototyping handler om å skape en foreløpig versjon av produktet ditt, som kan brukes til å teste ideer, samle tilbakemeldinger og identifisere potensielle problemer før du går videre til den endelige implementeringen.

Vi designer og utvikler interaktive prototyper som du enkelt kan vise frem på mobilen din eller i en nettleser.

Siste nytt

Bildet av to telefoner og en tablet med teksten "Sett i gang nå"

Sett i gang nå

Universell utforming

I Appivate ligger brukervennlighet alltid i grunnen for alt vi utvikler. Dette inkluderer universell utforming og WCAG 2.0-standarden. Vi gjennomfører også tester av nettsider for å identifisere og løse feil eller mangler for oppfyllelse av kravene om en universelt utformet nettside.

 

Ønsker du en sjekk av din nettside? Ta kontakt med oss nå.

illustrasjon av web design
bottom of page